Benefiet voor aidswezen in Swaziland: tiende editie!!

Op zaterdag 13 mei organiseert Roos Galjaard voor de 10de keer een benefiet ten behoeve van aidswezen en andere kwetsbare kinderen in Swaziland. Roos leefde jarenlang zelf in Swaziland en ondersteunt Shelter in the Shade sinds 2010. Zij is initiatiefnemer van de Shelter in the Shade benefiet festivals en wijn- en spijs proeverijen. Dit keer vindt het benefiet plaats als reggae/african muziekfestival van 18.00 uur tot 01.00 uur in De Silo, Achterweg 47, Groningen.

Naast opbrengsten voor voeding en onderhoud van het steunpunt staat Shelter in the Shade X vooral in het teken van onderwijs. Acht kinderen die anders niet naar school kunnen, kunnen dan wel naar school. De kinderen Ncobile en Senzo hebben daarnaast extra transport kosten omdat zij naar een speciale school moeten in de hoofdstad.

De bezoekers van het benefiet kunnen voor minimaal 10 euro entree ( 5 euro met CJP of Stadjerspas) genieten van de muziek van 6 fantastische bands: Douba Dembélé, Dreadnought, N.O.T.K., Tribute to Rico, DraMali en Johnny Baby. En DJ Steely draait plaatjes!  De opbrengst aan de deur komt volledig ten goede aan het project in Swaziland!

Vanaf 18 uur is er buiten een heuse mobiele catering aanwezig (heerlijke hout gestookte pizza) en later op de avond zullen er hapjes te krijgen zijn, ook voor vegetariërs en veganisten !

Vergeet niet cash mee te nemen, pinnen kan niet!

Hou voor actuele info het facebook event in de gaten.

Kun je er 13 mei niet bij zijn, maar wil je wel graag doneren? Dat kan! Maak dan een bedrag naar keuze over op NL09 INGB 0006 2901 14 t.n.v.  R. Galjaard te Groningen.