Benefiet voor aidswezen in Swaziland

Op zaterdag 26 november organiseert Roos Galjaard voor de 9de keer een benefiet ten behoeve van aidswezen en andere kwetsbare kinderen in Swaziland. Roos leefde jarenlang zelf in Swaziland en ondersteunt Shelter in the Shade sinds 2010. Zij is initiatiefnemer van de Shelter in the Shade benefiet festivals en wijn- en spijs proeverijen. Dit keer vindt het benefiet plaats als concert van 20.00 uur tot 24.00 uur in Pakhuis Hamburg, Hoekstraat 42, Groningen.

Naast opbrengsten voor voeding en onderhoud van het steunpunt staat Shelter in the Shade VIII vooral in het teken van onderwijs. Acht kinderen die anders niet naar school kunnen, kunnen dan wel naar school. De kinderen Ncobile en Senzo hebben daarnaast extra transport kosten omdat zij naar een speciale school moeten in de hoofdstad.

De bezoekers van het benefiet kunnen voor minimaal 10 euro entree (meer is erg welkom) genieten van de muziek van 4 bijzondere duo's:  Isis & the Wolf, Roos Galjaard & Sebastiaan Wiering, MyDearestDear, en Lenny & Junior.  De opbrengst komt volledig ten goede aan het project in Swaziland!

Vergeet niet cash mee te nemen, pinnen kan niet!

Hou voor actuele info het facebook event in de gaten.

Kun je er 26 november niet bij zijn, maar wil je wel graag doneren? Dat kan! Maak dan een bedrag naar keuze over op NL09 INGB 0006 2901 14 t.n.v.  R. Galjaard te Groningen.

Videoverslag Shelter in the Shade VII

Tijdens Shelter in the Shade VII maakte Jake Gaaikema deze video en legde zo de fijne sfeer van de dag vast, hartelijk dank Jake!