Benefiet voor aidswezen in Swaziland: dertiende editie!!

Op zaterdag 15 juni organiseert Roos Galjaard voor de 13de keer een benefiet ten behoeve van aidswezen en andere kwetsbare kinderen in Swaziland. Roos leefde jarenlang zelf in Swaziland en ondersteunt Shelter in the Shade sinds 2010. Zij is initiatiefnemer van de Shelter in the Shade benefiet festivals en wijn- en spijs proeverijen. Dit keer is het benefiet weer een wijn-spijs proeverij die zij samen met en bij Annet Ritsema en Jochem Koster organiseert. De heerlijke wijnen komen van DKP Wine&Dine. Net als voorgaande keren vindt deze wijn-spijs proeverij plaats van 17.00 uur tot 21.00 uur in Middelbert.

Naast opbrengsten voor voeding en onderhoud van het steunpunt staat Shelter in the Shade weer vooral in het teken van onderwijs. Acht kinderen die anders niet naar school kunnen, kunnen dan wel naar school. De kinderen Ncobile, Praise en Senzo hebben daarnaast extra vervoerskosten omdat zij naar een speciale school moeten in de hoofdstad.

De bezoekers van het benefiet kunnen voor 30 euro (meer mag ook!) genieten van de heerlijke wijn en bijbehorende spijzen én muzikale intermezzo's van Lenny Junior.

De opbrengst komt volledig ten goede aan het project in Swaziland!

Kun je er 15 juni niet bij zijn, maar wil je wel graag doneren? Dat kan! Maak dan een bedrag naar keuze over op NL09 INGB 0006 2901 14 t.n.v.  R. Galjaard te Groningen.