Benefiet voor aidswezen in Swaziland: elfde editie!!

Op zaterdag 25 november organiseert Roos Galjaard voor de 11de keer een benefiet ten behoeve van aidswezen en andere kwetsbare kinderen in Swaziland. Roos leefde jarenlang zelf in Swaziland en ondersteunt Shelter in the Shade sinds 2010. Zij is initiatiefnemer van de Shelter in the Shade benefiet festivals en wijn- en spijs proeverijen. Dit keer vindt het benefiet plaats van 20.30 uur tot 00.00 uur in Pakhuis Hamburg, Hoekstraat 42, Groningen. Deuren open op 20.00.

Naast opbrengsten voor voeding en onderhoud van het steunpunt staat Shelter in the Shade XI staat weer vooral in het teken van onderwijs. Acht kinderen die anders niet naar school kunnen, kunnen dan wel naar school. De kinderen Ncobile en Senzo hebben daarnaast extra transport kosten omdat zij naar een speciale school moeten in de hoofdstad.

De bezoekers van het benefiet kunnen voor 10 euro (meer mag ook!)  genieten van de muziek van heel mooie acts: Isis & The Wolf, Eva Waterbolk & Karawane XS, en Town of Saints

De opbrengst aan de deur komt volledig ten goede aan het project in Swaziland!

Vergeet niet cash mee te nemen, pinnen kan niet!

Hou voor actuele info het facebook event in de gaten.

Kun je er 25 november niet bij zijn, maar wil je wel graag doneren? Dat kan! Maak dan een bedrag naar keuze over op NL09 INGB 0006 2901 14 t.n.v.  R. Galjaard te Groningen.